25 októbra 2013

Man Xin Long Bulang 2013

Velke listky v zohratej konvicke vonaju ciernym lesnym medom. Prvy nalev je kristalovo hnedooranzovy a chuti sladko pri piti, ale hned prva dochut je prekvapivo horka, ale nie neprijemne.  Pozdejsia dochut je prijemne horka bez zvieravosti. Vobec nie je citit ovocie. Druhy nalev uz nie je kristalovy aj silne horky uz pri piti. Vona je velmi medova a v prazdnej salek este silnejsia. V dochuti sa zacina prejavovat zamatova zvieravost a medova vona. Treti nalev sa precistil, ale nestratil svoju silnu horkost. Zvieravost v dochuti je drsnejsia a skryva jemne naznaky ovocnosti. V dlhsej dochuti zacina vanut chladivy vetrik.  Dalsie salky daju priestor aj medovej sladkosti, ked su receptory horkosti dostatocne unavene. Svrty nalev  po asi 3 hodinovej obednej prestavke, stratil svoju prikru horkost v prospech ovocnosti bez zvieravosti.   Velke listky v konvicke su svetlozelene s jednym hnedym.  Piatemu nalevu pribudla prijemna zvieravost.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára