29 apríla 2013

Bulang 2012

Prvy svetlooranzovy  nalev je intenzivne ale jemne horky, salka vonia  hlboko medovo. Jemna horkost v dochuti je velmi prijemna. Zvieravost a ovocnost sa zacina presadzovat az pri tretej salke. Listky v koncicke su svetlozelene a len niektore su ciastocne hnede. Druhy tmavsi nalev je este horkejsi ale aj so zvieravostou. Pod horkostou sa skryva skoro citronova ovocnost. Treti nalev je stale horky, co je zaujimave lebo vacsinou si na pocit horkosti privyknem tak, ze ju menej vnimam aj ked je rovnaka. Mandarinkova ovocnost sa objavuje v dochuti spolu s jemnou zvieravostou. Nebyt zvieravosti dala by sa lepsie precitit akoby smotanova textura. Nebyt horkosti   je to svieze vinho verde zbavene alkoholu,no a v stvrtom naleve sa to potvrdilo. Piaty nalev spojil vsetky chute.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára